god morgen

Sovner du tidlig nok så er du dømt. Tenk deg at jeg våkner av meg selv på en lørdag, også klokka 6 da gitt. Jeg prøvde people, men jeg fikk bare ikke sove igjen. Så da sitter jeg her da, forlatt og ensom mens jeg bestemte meg for at fra og med idag skal jeg krige meg opp på topplista igjen. Don't underestimate me sier jeg bare, hehehe.

Kameraladern min har gått til helvete, så jeg kan vel ikke akkurat love dere de beste bildene fremover. Min kjære telefon er alltid ved min side, men altså... Uansett så tenkte jeg å starte en "51 days-challenge". Har man lite motivasjon og ikke så mye å skrive om er det greit og starte enkelt, *blunkblunk*. I og med at den første challengen er å legge ut et bilde av meg selv i dagens outfit så blogger jeg heller senere idag, kort sagt fordi jeg ikke har på meg noe klær ennå.

Har kjøpt masse nytt siden jeg i det heletatt blogga om hva jeg kjøpte sist gang, så det kommer også på bloggen snart. Så da snakkes vi da mennesker, og god morgen :)

-km

Én kommentar

Arild Nilsen

21.01.2013 kl.06:35

Dette er en veeldig bra hjemmeside med masse godt stoff og flotte bilder,,,,,,jeg kommer helt klart å følge med hva som "skjer"her for å si det sånn.......hilsen Nilsen

Skriv en ny kommentar

hits